Μαρίνα Πατούλη για τον χωρισμό της: «Έχω 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απλώς εξαφανίστηκε»

Μαρίνα Πατούλη για τον χωρισμό της: «Έχω 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απλώς εξαφανίστηκε»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής εγκατέλειψε το σπίτι του και δεν απαντά σε κλήσεις και μηνύματα.

Η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Πατούλη με την σύζυγό του Μαρίνα, μετά από 35 χρόνια γάμου φαίνεται ότι τελικά και ισχύει και παρά τις προσπάθειες της Δημοτικού Συμβούλου του Αμαρουσίου, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγηθούν σε διαζύγιο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Μαρίνα Πατούλη φανερά φορτισμένη έκανε φοβερές αποκαλύψεις για τις ανύπαρκτες πλέον σχέσεις του ζευγαριού.

«Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχω καμία άλλη επικοινωνία, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει εδώ και 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν πού μένει. Δεν έχω καμία εικόνα», είπε και συμπλήρωσε: «Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο, στην εφηβεία που αντιμετωπίζει προβλήματα πολύ σημαντικά. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να διαχειριστούμε και να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν.

 Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και πέρα δεν έχει ξαναμιλήσει. Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε. Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, γονείς όμως θα είμαστε για πάντα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου.

Ο Γιώργος είναι ο άνδρας της ζωής μου, δεν έκανα πλάκα όταν βγήκα στα κανάλια και έλεγα αυτά που έλεγα, γι’ αυτό και νιώθω συντετριμμένη. Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και αυτός ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμη χειρότερος.

Εγώ ως γυναίκα θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 ετών μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Και νομίζω γίνομαι κατανοητή. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Εγώ αυτήν τη στιγμή -χωρίς να ξέρω τον λόγο- δεν έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το σπίτι μου, την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και την αξιοπρέπειά μου. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δεν σου μιλά, σε απαξιώνει. Και για ποιον λόγο θα ήθελα να ξέρω. Τον προκαλώ λοιπόν, εφόσον δεν έχει απαντήσει και έχει δείξει αυτή την αναλγησία, για μια επικοινωνία».

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ