Συνελήφθη ο σύζυγος γνωστής αισθητικού για τη διάρρηξη των θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού

Συνελήφθη ο σύζυγος γνωστής αισθητικού για τη διάρρηξη των θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού

Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Μετά από αρκετούς μήνες έρευνας εξιχνιάστηκε η υπόθεση του ριφιφί των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε θυρίδες σε τράπεζα του Ψυχικού. Συνελήφθη ένας 58χρονος Έλληνας, σύζυγος γνωστής αισθητικού.

Οι αρχές έφτασαν στην σύλληψή του μετά από εξονυχιστικό έλεγχο των βίντεο της τράπεζας  και τις συχνές επισκέψεις του εκεί. Μάλιστα, το DNA που βρέθηκε σε μία από τις θυρίδες που είχαν παραβιαστεί έχει ήδη ταυτοποιηθεί με του 58χρονου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη 24 Μαρτίου 2020, σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 58χρονος ημεδαπός για τη διάπραξη (4) διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, που διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο πλαίσιο πολύμηνων ερευνών και ανάλυσης των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας προχώρησαν στην συνδυαστική μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, της επισκεψιμότητας της τράπεζας, του είδους και του περιεχομένου των διερρηγμένων θυρίδων και του πιθανού χρόνου διάπραξης των κλοπών και προχώρησαν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 58χρονου

ΚΛΕΙΣΙΜΟ