Γιώργος Δασκαλάκης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο τραγουδιστής

Γιώργος Δασκαλάκης: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο τραγουδιστής

Μια δύσκολη κατάσταση βιώνει εδώ και αρκετό καιρό ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κλινική της Ρόδου.

Ο τραγουδιστής πριν λίγες μέρες με μια ανάρτησή του έκανε γνωστό το πρόβλημά του αλλά πλέον η κατάσταση του είναι πιο σοβαρή.  «Καλημέρα φίλοι μου. Πόσο συγκίνηση μπορεί να νιώσει ένας ασθενής όταν βλέπει ξαφνικά έξω στην πόρτα του δωματίου του αυτό…  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου… στο νοσηλευτικό προσωπικό… και στην διοίκηση της κλινικής Euromedica που με ανέχονται εδώ και αρκετές εβδομάδες…. Έχουμε πορεία ακόμα μπροστά μας αλλά είμαι σίγουρος θα βγούμε νικητές. Σας ευχαριστώ αγάπες μου γλυκές», έγραψε συγκεκριμένα .

Σύμφωνα με την φίλη του Ελένη Λυμπέρη, ο τραγουδιστής έχει ήδη υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για να ταξιδέψει στην Γερμανία για να κάνει άλλο ένα.

«Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας!!!

Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς δίνει το δικό του αγώνα στην euromedica κλινική της Ρόδου!!!

Ο άνθρωπος αυτός εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται με απανωτά χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο θα χρειαστεί να φύγει και άμεσα για Γερμανία για άλλο ένα χειρουργείο σημαντικό και εκεί!!

Στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!! και τώρα ήρθε η ώρα να τον βοηθήσουμε και εμείς χρειάζεται και εκείνος τη δική μας βοήθεια για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του !!!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να του δείξουμε και εμείς την αγάπη μας!!! Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε τον Γιώργο μπορείτε να περάσετε από τα κομμωτήρια ΤΟΎΦΑ-ΤΟΎΦΑ

Εγώ θα καταγράφω τα ονόματά σας το τηλέφωνό σας και θα δοθούν σε ένα φάκελο όλα τα λεφτά μαζί έτσι κάποια στιγμή να μπορεί να επικοινωνήσει και ο ίδιος μαζί σας για να σας ευχαριστήσει με υπογραφή δική σας και τη δική μου πάμε λοιπόν να του δείξουμε την αγάπη μας όλοι μαζί!!!», γράφει στο facebook.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας!!!
Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε…

Posted by Eleni Limperi on Friday, March 26, 2021

ΚΛΕΙΣΙΜΟ