Η πρώτη συνέντευξη της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά το «Survivor» – Μίλησε για όλους και όλα!

Η πρώτη συνέντευξη της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά το «Survivor» – Μίλησε για όλους και όλα!

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία από το « Survivor» με το κοινό να δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν την ήθελε άλλο στο παιχνίδι. Η γνωστή youtuber που «κατηγορήθηκε» από την ομάδα των «μπλε» ότι είχε συνασπιστεί με τον Τζέιμ Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη και δημιουργούσαν ίντριγγες στην ομάδα βγήκε μέσω «Skype» στην εκπομπή « LoveIt» του ΣΚΑΪ και μίλησε για πολλά ενώ αποκάλυψε και ποιον θέλει νικητή.

«Είμαι καθαρή, φαγωμένη και έχω κοιμηθεί σε κρεβάτι. Πίστευα ότι ο Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα. Του είχε πει ότι εφόσον τα παιδιά δεν ψηφίζουν αγωνιστικά πρέπει να δώσει είτε τη Μαριαλένα είτε τον Αλέξη. Ο Αλέξης θα πει αυτό που χρειάζεται να πει για να δημιουργήσει την ίντριγκα που θέλει ανεξαρτήτως αν λίγο πριν είχε πει κάτι άλλο. Θυμάμαι τον Σάκη να μην τον κοιτάει στα μάτια, να αποκαλεί τον Νίκο ψεύτη και λίγο μετά να παραδέχεται ότι το είπε, το ίδιο έκανε και η Μαριαλένα. Δεν ήταν καταγεγραμένο, ίσως είναι μια τακτική των παιδιών να δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα εκτός κάμερας. Μου κάνει εντύπωση που η Μαριαλένα τα είπε αυτά για τον Νίκο που ήταν τόσο κοντά στην αρχή. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πατρονάρω τη συμπεριφορά του ήταν και ο λόγος που έχουμε τσακωθεί με τον Νίκο, πως θα του γράφαμε και λόγο; Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός, είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Ο Σάκης σίγουρα μετέφερε πράγματα στη Μαριαλένα. Δεν ήταν ένας απλός φίλος της, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν μαζί αρκετά καιρό, ζούσαν μαζί, ήξερε καλά πως να τη χειριστεί. Η μεταστροφή στη συμπεριφορά της ήταν αυτό που με πλήγωσε περισσότερο. Έχει κάνει τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα μέσα στο παιχνίδι.

Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης έκανα χιουμοριστικά μια κουβέντα μαζί του, του είχα πει “της την πέφτεις;” μου είχε πει “ναι”  αλλά είχαμε γελάσει. Γενικότερα έχουν έρθει πολύ κοντά τα παιδιά, αν θέλουν να ξαναείναι μαζί και είναι όντως ευτυχισμένοι τους το εύχομαι. Στην αρχή έφυγε δίπλα από εμένα και τον Τζέιμς, μετά πήγε δίπλα στον Νίκο, μετά δίπλα στα κορίτσια και κατέληξε να κοιμάται δίπλα στον Σάκη.

Μου κάνει εντύπωση που η Μαριαλένα μιλάει έτσι για έναν άνθρωπο που ήταν τόσο κοντά. Ο Νίκος μπορεί να μιλήσει. Το ότι είναι από ένα χωριό και είναι πιο αυθόρμητος δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει τις λέξεις σε μια σειρά. Όσες φορές προσπάθησα να “πατρονάρω» τις κουβέντες του Νίκου έγιναν και οι μεγαλύτεροι καβγάδες μας.

Ο Ταβλαδάκης μας είχε πει ότι είμαστε οι πιο μισητοί παίκτες. Ο Νίκος δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είμαι σίγουρη ότι ο Σάκης μετέφερε πληροφορίες στη Μαριαλένα. Δεν είναι ένας απλός φίλος της, αλλά ένας άνθρωπος που έχουν ζήσει μαζί και την ξέρει καλά και ήξερε πώς να τη χειριστή για να τη μεταφέρει με το μέρος του. Η μεταστροφή της Μαριαλένας, εκτός του ότι είναι η μεγαλύτερη μου πληγή συναισθηματικά είναι και η μεγαλύτερη κωλοτούμπα μέσα στο Survivor.

Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης είχα κάνει μια κουβέντα μαζί του. Τα παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά. Αν θέλουν να είναι ξανά μαζί και είναι ευτυχισμένοι τους το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου.

Αποκλείεται να έχω κάνει εγώ τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω πώς έχει παιχτεί στον αέρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκρυψα το μπαλάκι της αντίπαλης ομάδας. Είμαι κάθετη σε αυτό. Είναι μια κίνηση που δεν θα έκανα ποτέ.

Η Ελευθερία κοιτά πάντα τον Αλέξη και παίρνει τον λόγο ο Αλέξης. Αυτό το έχει πει και η ίδια ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Για μένα είναι θέμα αυτοεκτίμησης και αξιοπρέπειας.

Εγώ και ο James ήμασταν οι πιο τεμπέληδες στην καλύβα. Νομίζω ότι και ο James θα ήθελε να κερδίσει ο Νίκος».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ