Τόρι Σπέλινγκ: Έγκυος στο 6ο της παιδί στα 47 της χρόνια η «Ντόνα»!

Τόρι Σπέλινγκ: Έγκυος στο 6ο της παιδί στα 47 της χρόνια η «Ντόνα»!

Το αποκάλυψε η ίδια.

Έγκυος στο έκτο παιδί της είναι η Τόρι  Σπέλινγκ, η οποία που πρωταγωνιστούσε στη σειρά « Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», λίγο πριν κλείσει τα 47 της χρόνια.

Η τηλεοπτική «Ντόνα», απέκτησε το πρώτο της παιδί το 2007, ένα 14χρονο αγόρι σήμερα και το μικρότερο που είναι τεσσάρων ετών το 2017. Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε η ίδια με τους χιλιάδες followers της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά της και γράφοντας στην λεζάντα «Νο. 6».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tori Spelling (@torispelling)

Ωστόσο, την επόμενη ημέρα η ίδια το διέψευσε με ανακοίνωση που έκανε μέσω Instagram και έγραψε συγκεκριμένα: «Κάθε εβδομάδα, περιοδικά και διάφορα Μέσα με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, δεν είμα. Το γεγονός είναι ότι, μετά από το πέμπτο μωρό μου, το σώμα μου δεν ανέκαμψε όπως πριν. Εκεί ξεκίνησαν οι συνεχείς ερωτήσεις για μια ακόμη εγκυμοσύνη από τα Μέσα», ανέφερε. Ουσιαστικά το έκανε γιατί ήθελε με αυτόν τον τρόπο να επικρίνει τους δημοσιογράφους που λόγω των παραπανίσιων κιλών την ρωτούν αν υπάρχει νέα εγκυμοσύνη…