Γλυκερία: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο και την εγγονή της!

Γλυκερία: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο και την εγγονή της!

Είναι μουσικός στην ορχήστρα της.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Γλυκερία και έκανε μια σπάνια αναφορά στον γιο της και την εγγονή της.

«Ο γιος μου Κωνσταντίνος γράφει από πολύ μικρός δική του μουσική αλλά ντρέπεται να τα βγάλει. Τώρα είναι και μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη δισκογραφία αλλά είναι πολύ ταλαντούχος και μακάρι γιατί αυτό δεν έχει ηλικία. Το να κάνεις ένα δικό σου τραγούδι μπορείς να είσαι και λίγο πιο μεγάλος και να το κάνεις αυτό αν υπάρχει ταλέντο. Είμαι πολύ υπερήφανη γιατί είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είμαι γιαγιά και είμαστε ευτυχείς.

Είναι ακόμα στην ορχήστρα μου, υπάρχουν βλέμματα και ανταλλάσουμε χαμόγελα. Το να έχει βαρύνει το κλίμα και να γυρνάς να βλέπεις τον γιο σου και να σου σκάει ένα χαμόγελο είναι πολύ σημαντικό, σου δίνει τεράστια δύναμη.

Ο ρόλος της γιαγιάς νομίζω ότι είναι ο ωραιότερος ρόλος που μπορεί να έχει μια γυναίκα και νομίζω ότι ισχύει και για τον παππού. Η εγγονή μου ακόμη δεν έχει κλείσει τα δυο και έχει πάρει το όνομά μου», είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ