Είναι οριστικό: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση- Δείτε ποιο κανάλι την ανακοίνωσε

Είναι οριστικό: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση- Δείτε ποιο κανάλι την ανακοίνωσε

Έναν χρόνο άντεξε μακριά από τα πλατό.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν. Μια είδηση που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από το κανάλι που εξασφάλισε την πολυπόθητη υπογραφή της.

Ποιο είναι αυτό; Το Mega που της προσέφερε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό σε ποια ζώνη θα «ριχτεί» στη μάχη.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ