Με κορωνοϊό η Ελεονώρα Μελέτη

Με κορωνοϊό η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε θετική στον κορονοιό και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram. Στην εν λόγω ανάρτησή της αναφέρει τα συμπτώματα που την θορύβησαν και έκανε τεστ και κυρίως να ενημερώσει ως όφειλε όσους ήρθε σε επαφή τις τελευταίες μέρες.

«Την πρώτη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό, 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου…. Την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία….Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω το κακό λύκο και την  «Τοφίτσα»….

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ και βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες και μερικά μικρά κλασικά συμπτώματα αν και έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά Covid.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο… πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και τα κρούσματα πολλά. Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα και πόνος στους μύες. Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time… Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας και τους γύρω σας», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ