Η Χριστίνα Κεφαλά στην αντεπίθεση: «Ο Σάκης είναι χειριστικός»

Η Χριστίνα Κεφαλά στην αντεπίθεση: «Ο Σάκης είναι χειριστικός»

Φαίνεται πως η φιλία τους «χάλασε» τις τελευταίες ημέρες.

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το «survivor» και βγήκε μέσω skype στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον Σάκη Κατσούλη λέγοντας ότι το γεγονός ότι αρνήθηκε την σύντομη σχέση τους της δείχνει ότι δεν μπορεί αν τον εμπιστευθεί.

«Είμαι καλά αλλά είμαι και λίγο στεναχωρημένη. Μετά την ένωση είδα τα παιδιά λίγο να απομακρύνονται γιατί ήρθα πιο κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη. Έκαναν και εκείνοι παρέα με κάποιους… Με την Ελευθερία είχα έρθει πιο κοντά. Ο Τζέιμς δεν θα πήγαινε ποτέ να τους πει “ψηφίστε τη Χριστίνα”, θα έλεγε “θα ψηφίσω τη Χριστίνα γιατί δε φέρνει νίκες και θέλω το καλό της ομάδας”, θα το πήγαινε πιο διπλωματικά, τον έχω μάθει.  Τα παιδιά είχαν απλωθεί, τους είπα να δούμε πως θα κοιμηθούμε, δεν το σχολίασαν και το επόμενο βράδυ έγινε το ίδιο. Ρώτησα τον Τριαντάφυλλο αν έχει χώρο να κοιμηθώ και μου είπε ναι. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να βγει στην τηλεόραση ότι εγώ έχω το πρόβλημα και ότι αυτός είναι που τα ενώνει όλα.

Δε του έριξα ευθύνες του Νίκου για το ατύχημα αλλά δε μου άρεσε όταν γύρισα από το νοσοκομείο που δε με ρώτησαν πως είμαι ή που δεν ήρθε ο Νίκος να μου πει μια συγγνώμη….

Ο Σάκης με τον Νίκο ήρθαν μούρη με μούρη. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω ότι τον Νίκο τον προκάλεσε ο Σάκης. Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Θα έκανε κάτι τέτοιο. Αλλά για να μην λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ κι εκείνον. Επειδή είναι και λίγο για τη λεζάντα και το φαίνεσθαι, πιστεύω ότι θα εκμεταλλευόταν κάτι τέτοιο. Ο Σάκης το έχει βάλει στόχο να είναι στον τελικό. Είναι χειριστικός σκέφτεται πολύ τα πράγματα για να φθάσει εκεί που θέλει και θα εκμεταλλευτεί πολλά για να φανεί.

Ο Νίκος είναι ένα παιδί που επηρεάζεται από τον James και την Άννα Mαρία και τώρα μόνο από τον James. O James έχει το μυαλό και ο Νίκος τα πόδια.

Ο Αλέξης είναι ένας άνδρας πολύ έξυπνος, πολύ χειριστικός και διπλωμάτης. Είναι αληθινός, αλλά ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τα θέματα. Ο Αλέξης έχει ταλέντο σε όλα. Είτε τον βάλεις ηθοποιό, είτε τραγουδιστή, είτε πολιτικό, είτε δικηγόρο. Έχει μια εμμονή με τον James και ανταγωνίζονται στην εξυπνάδα τους.

Το σχόλιο για τα “όπλα μου” το έκανα για πλάκα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τις συμπαίκτριές μου.

Ο Ηλίας ήρθε και μου είπε 1000 φορές να φύγει ο Τριαντάφυλλος που δεν αγωνίζεται. Είναι άδικο να σου στερήσουν τη θέση. Συγκινήθηκα γιατί βλέπω και αληθινούς ανθρώπους”.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ