Γιώργος Χρανιώτης: Θετικοί στον κορωνοϊό η σύζυγός του και ο 1,5 ετών γιος του

Γιώργος Χρανιώτης: Θετικοί στον κορωνοϊό η σύζυγός του και ο 1,5 ετών γιος του

Το αποκάλυψε η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού έχει «χτυπήσει» για τα καλά τη χώρα μας ενώ τα κρούσματα είναι καθημερινά χιλιάδες. Πλέον ακούμε γύρω μας πολλούς γνωστούς να έχουν κολλήσει, ενώ αρκετοί είναι και οι επώνυμοι που ανακοινώνουν ότι βρέθηκαν θετικοί.

«Θύμα» του ιού έπεσε και η οικογένεια του Γιώργου Χρανιώτη που, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, βρέθηκε θετική τόσο η ίδια όσο και ο 1,5 ετών γιος τους.

«Η άνοιξη έρχεται όπου και να είσαι για να σου δώσει δύναμη να ονειρευτείς ξανά ακόμη και αν τη βλέπεις από το παράθυρο σου…στέλνουμε δύναμη σε όλους που νοσούν από Covid και ευχόμαστε ήπια συμπτώματα όπως έχουμε και εμείς (μαμά και γιός) και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να ξαναρχίσουμε τα φιλιά και τις αγκαλιές, μείνετε ασφαλείς και υγιείς όσο μπορείτε παιδιά και αν πιστεύετε ότι προσέχετε ήδη πολύ μπορείτε και περισσότερο» ανέφερε.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι και ο πατέρας του είχε νοσήσει από κορωνοϊο λίγες μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ