Περιπέτεια για την Άννα Μαρία Λογοθέτη: Στο χειρουργείο εν μέσω κορωνοϊού ο γιος της (εικόνα)

Περιπέτεια για την Άννα Μαρία Λογοθέτη: Στο χειρουργείο εν μέσω κορωνοϊού ο γιος της (εικόνα)

«Κατά τις 2 την νύχτα ένιωσε απίστευτους πόνους».

Δύσκολες ώρες πέρασε η Άννα Μαρία Λογοθέτη, καθώς ο 15χρονος γιος της αναγκάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Η πρώην παρουσιάστρια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον γιο της, την ημέρα που ξημέρωναν τα γενέθλιά του, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τους γιατρούς του. Συγκεκριμένα, ο γιος της εισήχθη στο νοσοκομείο με οξεία περιτονίτιδα και το χειρουργείο διήρκησε τρεις ολόκληρες ώρες.

Περιπέτεια για την Άννα Μαρία Λογοθέτη: Στο χειρουργείο εν μέσω κορωνοϊού ο γιος της (εικόνα)

«Λίγες ώρες πριν ξημερώσει η γενέθλια ημέρα του γιού μου σήμερα 13 Απριλίου κατά τις 2 την νύχτα ένιωσε απίστευτους πόνους στην κοιλιακη χώρα από το πουθενά. Αφού την παλέψαμε με λίγο χαμομήλι και δεν είδα βελτίωση , το ένστικτο μου είπε ” τρέχα ” .Όντως , 5 το πρωί διπλωμένο από τους πόνους τον βάζω στο αμάξι και τον φέρνω στο Μητέρα Παιδιατρική . Κάνουμε εισαγωγή στα επείγοντα , αμέσως rapid test , στην συνέχεια μοριακό για να μπορέσουμε να εισχωρήσουμε ελεύθερα στους χώρους του νοσοκομείου για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Όλα γρήγορα , οργανωμένα και με ιδιαίτερη φροντίδα από το προσωπικό. Οξεία περιτονίτιδα το αποτέλεσμα έτσι απλά χωρίς προειδοποίηση , και άμεση ανάγκη για χειρουργείο. Επέλεξα να κάνει την επέμβαση ο Κων.Σταμου Γενικώς Χειρουργός στο Μητέρα καθώς είχα ακούσει τα καλύτερα .Και έτσι και έγινε. Ο Άγγελος μπήκε στο χειρουργείο και για 3 περίπου ώρες με μια δύσκολη περίπτωση περιτονίτιδας , μέχρι να ξυπνήσει ήμουν σε άλλη διάσταση. Όλα πήγαν πολύ καλά.

Τα γράφω αυτά γιατί μέσα στην άρνηση της πανδημίας , στην άρνηση των εμβολίων , στην άρνηση της ίδιας της επιστήμης από διάφορους άμυαλους κάγκουρες που θέλουν ακόμη και τις γέννες σε σπίτια , ζεις αυτό που έζησα και νιώθεις πως τελικά ΔΕΝ είσαι εσύ η τρελή αλλά όλοι οι άλλοι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από καρδιάς τον όμιλο Μητέρα , τον κ.Σταμου και τους εξαιρετικούς γιατρούς που τον πλαισίωσαν στην φροντίδα του παιδιού μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ τις νοσοκόμες που μου έφτιαχναν την διάθεση πίσω από τις μάσκες, σχεδόν όλη μέρα και συνεχίζουν .Καλή δύναμη σε όλους τους γιατρούς , όσους παλεύουν τόσους μήνες τώρα μέσα στα νοσοκομεία για όλους εμάς και ακόμη έχουν χαμόγελα να δώσουν. Σε 2 μέρες εξιτήριο. Αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάμαι για πάντα, νομίζω το ίδιο και ο γιος μου», ανέφερε.

Λίγες ώρες πριν ξημερώσει η γενέθλια ημέρα του γιού μου σήμερα 13 Απριλίου κατά τις 2 την νύχτα ένιωσε απίστευτους…

Posted by Anna Maria Logotheti on Tuesday, April 13, 2021

ΚΛΕΙΣΙΜΟ