Ευχάριστη είδηση: Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας στα 62 του χρόνια!

Ευχάριστη είδηση: Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας στα 62 του χρόνια!

Το αποκάλυψε ο ίδιος και άφησε άφωνους Σκορδά και Λιάγκα.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, το πρωί της Τετάρτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μοιράστηκε με τους παρουσιαστές και τους τηλεθεατές μια πολύ ευχάριστη είδηση για την προσωπική του ζωή.

Αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, με την οποία έχουν 20 χρόνια διαφορά, είναι έγκυος και ότι σε περίπου τρεις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, ενώ είπε ότι περιμένουν κοριτσάκι.

«Θα σας δώσω και μια είδηση τώρα, μιας που τα λέμε όλα. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά ακόμη δεν τον έχω συνειδητοποιήσει. Το βάλαμε μπροστά και ήρθε. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ καλά και όλα ρέουν καλά. Περιμένουμε κοριτσάκι. Δεν με αγχώνει καθόλου, έχω μια γλυκιά χαρά γιατί νιώθω πολύ κατασταλαγμένος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο λέγοντας:

«Από τότε και μετά κατάλαβα ότι μόνο η θετική ενέργεια και η καλοσύνη και η έλλειψη θυμού είναι αυτό που σε κρατά ήρεμο και υγιή. Ο φόβος και ο θυμός δημιουργεί αρρώστιες. Θα πρέπει να συγχωρέσεις για να γίνεις καλά. Δεν χρειάζεται ψυχανάλυση αλλά καθαρό μυαλό. Είχα δίπλα μου τη Δέσποινα, γνωριστήκαμε την περίοδο που αρρώστησα και ποτέ δεν με αντιμετώπισε ως άρρωστο. Μου έκανε καλό».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ