Ράνια Τζίμα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της στα 52 της χρόνια

Ράνια Τζίμα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της στα 52 της χρόνια

Ο τραγικός τρόπος που το έμαθε.

Η Ράνια Τζίμα, που φέτος είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Mega και συχνά παίρνει τα «εύσημα» των τηλεθεατών για τις δύσκολες ερωτήσεις που βάζει στους καλεσμένους της, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δύο απώλειες που σημάδεψαν τη ζωή της.

«Πέθανε η μητέρα μου, σκοτώθηκε μία από τις καλύτερές μου φίλες σε ένα φρικτό τροχαίο και χώρισα και από μία μεγάλη σχέση. Είχε μαζευτεί πολύ απώλεια και έτσι είπα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα για να αλλάξει όλο αυτό.

Η μητέρα μου έφυγε αιφνίδια από πνευμονική εμβολή. Έγραφα το ζωντανό μου για το μεσημεριανό δελτίο και με έπαιρνε ο πατέρας μου ακατάπαυστα και δεν το σήκωνα. Το σήκωσα το δέκατη φορά και του λέω «αμάν τι θέλεις επιτέλους, δουλεύω δεν το καταλαβαίνεις»; Και μου λέει «Πέθανε η μητέρα σου». Έχω προσπαθήσει εκατομμύρια φορές να θυμηθώ ποιος με πήγε στο σπίτι, δεν το θυμάμαι. Η επόμενη σκηνή που θυμάμαι είναι η πλάτη του γιατρού ιδρωμένη, ο οποίος προσπαθούσε πολύ ώρα να την επαναφέρει. Ήταν πολύ νέα γυναίκα, ήταν 52 ετών», εξομολογήθηκε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ