Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση!

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση!

Δεν κατάφερε να «ξεφύγει» από την υποκριτική.

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη αναλαμβάνει πρωτογωνιστικό ρόλο σε σειρά στην τηλεόραση. Η νεαρή ηθοποιός, που ακολούθησε και αυτή το δρόμο των γονιών της και των παππούδων της, αφού ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική, θα κάνει ντεμπούτο στην τηλεόραση σε σειρά της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούντζου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star η Τζένη Καζάκου, θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι σειρά που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης στην ΕΡΤ, βασισμένη σε διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

«Η Τζένη Καζάκου είναι ένα παιδί που δεν έχουμε ξαναδεί να πρωταγωνιστεί κάπου και θα την δούμε στη κρατική τηλεόραση να πρωταγωνιστεί σε μία από τις τρεις νέες μίνι σειρές που ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης, βασισμένες σε πολύ σημαντικά διηγήματα. Η Τζένη θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό το διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη “Βαρδιάνος στα σπόρκα”, με συμπρωταγωνίστρια τη Ρένια Λουιζίδου, θα είναι και ο Πέτρος Ξεκούκης και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστές», ανέφερε η δημοσιογράφος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ