Αντελίνα Βαρθακούρη: Μιλά για τη σχέση της με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο και τη γνωριμία της με τον Χάρη!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μιλά για τη σχέση της με τον πεθερό της, Γιάννη Πάριο και τη γνωριμία της με τον Χάρη!

Απολαυστική και αποκαλυπτική.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η Αντελίνα Βαρθακούρη και μίλησε για όλους και όλα. Μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον πεθερό της, ενώ αποκάλυψε γιατί πήρε το επώνυμο του σύζυγού της.

«Όταν ρώτησαν στην Κωνσταντινούπολη ποιο όνομα θα κρατήσω, ο Χάρης είπε Βαρθακούρη. Και μου αρέσει και μένα να κρατάμε την παράδοση. Είμαστε πατροπαράδοτη οικογένεια. Είναι όμορφο να έχεις το ίδιο επίθετο με τα παιδιά σου. Αν ξεκινούσα την τηλεόραση ως ελεύθερη, δεν θα άλλαζα το επίθετό μου.

Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Ο πατέρας μου ήταν και είναι ο άνθρωπος που μοιράζομαι τα πάντα στη ζωή μου και είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου. Ο πατέρας μου είναι το κολλητάρι μου.

Με το Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Άκουγα πάρα πολύ τον πατέρα του. Ο Χάρης με τον μπαμπά μου δέσαμε αμέσως. Τον πεθερό μου τον γνώρισα σε μια απονομή δίσκου. Ήταν αυτό το μαγικό που εγώ εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τον Πάριο… Έχει μια ταπεινότητα, μια συστολή Ο πεθερός μου μου έδωσε πολλά πράγματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Χάρης είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Είναι “άκακος” άνθρωπος, έχει μια υπέροχη σχέση με τις κόρες μας.»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ