Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει η σύζυγός του!

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει η σύζυγός του!

Ευτυχισμένος είναι ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι με την  Δέσποινα Μαραγκουδάκη.

Ο φούρναρης από το «Καφέ της Χαράς» μίλησε στην Κορίνα Μανταγάρη και την Realnews για την χαρά του και την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό της κατά 20 χρόνια νεότερης συζύγου του.

«Μέσα στην καραντίνα και την κατήφεια που ζούμε σίγουρα ένα τέτοιο δώρο είναι η χαρά της ζωής! Αισθάνεσαι ότι κάτι όμορφο θα γεννηθεί, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι υπέροχο, με αισιοδοξία, και νομίζω ότι ήρθε στην κατάλληλη περίοδο που δεν είμαστε στριμωγμένοι από τις δουλειές μας ούτε η σύζυγός μου ούτε εγώ. Πριν την πανδημία είχαμε μπει σε μια καθημερινότητα τόσο έντονη που ήταν σαν να κυνηγούσαμε την ουρά μας.

Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να δούμε μόνο ευθεία. Ελπίζω σύντομα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και τα παιδιά που θα έρθουν στον κόσμο να δουν μια κανονικότητα και όχι μια μασκοφορία. Περιμένουμε το μωρό μας να έρθει στον κόσμο στις αρχές Αυγούστου.

Είναι κορίτσι. Για να είμαι ειλικρινής το ήθελα κορίτσι. Η γυναίκα μου ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και παρατηρούσα πόσο επικοινωνιακά και χαριτωμένα είναι τα κορίτσια στις θεατρικές ομάδες. Είχα παρατηρήσει τη σχέση που έχουν με τους πατεράδες τους. Είχα ζηλέψει, αυτό το ιδιαίτερο δέσιμο. Και μια κρυφή επιθυμία μου ήταν να είναι κορίτσι. Στην οικογένειά μας είχαμε πάντα περισσότερα αγόρια. Ανυπομονούμε να έρθει με υγεία και φωτεινότητα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες», λέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ