Θύελλα αντιδράσεων με δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα για δωρεάν εργασία

Θύελλα αντιδράσεων με δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα για δωρεάν εργασία

Έξαλλοι στα social media με τις αμφιλεγόμενες απόψεις του.

Ο Σάββας Πούμπουρας, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά τοποθετείται για σημαντικά ζητήματα. Σε ένα από τα τελευταία του βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποφάσισε να καταπιαστεί με το θέμα της ανεργίας προκαλώντας, ωστόσο, έντονες αντιδράσεις με τις θέσεις του περί αμισθί εργασίας για την εμπειρία.

«Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά.

Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία.

Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;», ήταν η θέση του που ξεσήκωσε τα πλήθη

Το Twitter πήρε «φωτιά» από εξοργισμένα μηνύματα εναντίον του σχολιάζοντας το «εκτός πραγματικότητας» σκεπτικό του.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ