Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει!

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της λίγο πριν γεννήσει!

Φωτογραφίζεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της ,Φίλιππος Μιχόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε λίγο καιρό θα κρατούν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, μετά τον γιο τους Μάχιμα, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν την κόρη τους.

Μάλιστα, η ηθοποιός, η οποία μπαίνει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της έκανε μία φωτογράφιση και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποια πλάνα σχολιάζοντας:

«Σήμερα συνέβη αυτό.. μέσα σε μια ώρα, απλά και ξεκούραστα με τους υπέροχους-ταλαντούχους φίλους μου που τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Έγινε η φωτογράφηση αυτής της κοιλίτσας που λίγα 24ωρα πριν μπω στον 9ο εξακολουθεί να μοιάζει με μια μπαλίτσα ακριβώς όπως την κοιλίτσα της μαμάς μου όταν ήταν έγκυος σ´ εμένα (λέει)!

Χαρούμενη που μέσα σ´ όλα πρόλαβα να το κάνω κι αυτό γιατί σε αυτή την δεύτερη εγκυμοσύνη αμφιβάλω αν έχω 3-4 φωτογραφίες που να φαίνεται η κοιλίτσα μου, μην αφήσω παραπονεμένη την μικρή μου πριγκίπισσα. ”A Mi Manera” Gipsy Kings (το τραγούδι του γάμου μας @feeltheflownow)».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ