Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με την κόρη της, όπως η ίδια με την μαμά της πριν από 32 χρόνια! (εικόνες)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με την κόρη της, όπως η ίδια με την μαμά της πριν από 32 χρόνια! (εικόνες)

Σχεδόν ολόιδιες εικόνες.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τα παιδιά της και όχι μόνο. Η μητέρα της ηθοποιού είχε τα γενέθλιά της και επέλεξε έναν μοναδικό τρόπο να της ευχηθεί. Δημοσίευσε μια φωτογραφία με την μητέρα της που είχαν βγάλει πριν 32 χρόνια και την αναπαράστησε με την κόρη της Λυδία.

Στην σημερινή πόζα, τον ρόλο της μητέρας έχει η Πηνελόπη και την δική της θέση πήρε η Λυδία. Στην λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στην μητέρα της και της εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και την αγάπη της.

«Η μαμά μου δεν έμοιαζε ποτέ με τις άλλες μαμάδες. Μέσα της χτυπούσε μια καλλιτεχνική φλέβα που επέλεξε να την βάλει σε δεύτερη μοίρα για να με μεγαλώσει και αυτό την έκανε να βρίσκει άλλους τρόπους να την εκφράζει. Πάντα κοκέτα, με ισχυρή άποψη και αγάπη στην καρδιά της.

Προσπαθήσαμε να αναπαραστήσουμε μια ανάμνηση από ένα ταξίδι με τη μαμά μου στη Χαλκιδική. Στη φωτογραφία εκεινη είναι 32 χρόνων κι εγώ 11. Σήμερα η μανούλα μου έχει γενέθλια και θέλω να της πω δημόσια ευχαριστώ που άφησε τη ζωή της στην άκρη για να με μεγαλώσει και τώρα το ξανακάνει για να με βοηθήσει να μεγαλώσω τις μικρές μου. Σ αγαπώ μαμά, χρόνια πολλά!», έγραψε.

Πατήστε πάνω στο βελάκι στη φωτογραφία για να δείτε και αυτήν με την μαμά της και την ίδια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ