Εριέττα Κούρκουλου: Η προσπάθεια για παιδί και το μήνυμα σε όλα τα ζευγάρια που βρίσκονται στην ίδια θέση

Εριέττα Κούρκουλου: Η προσπάθεια για παιδί και το μήνυμα σε όλα τα ζευγάρια που βρίσκονται στην ίδια θέση

«Οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είμαστε παντού».

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν πριν περίπου ένα χρόνο και ξεκίνησαν με πολλή αγάπη την κοινή τους πορεία. Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση με μια ανάρτησή της  έδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας άνθρωπος με βαθειά ενσυναίσθηση και παράλληλα, αποκάλυψε ότι με τον σύζυγό της δίνουν έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ζωής τους.

Όπως η ίδια είπε, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αποκτήσουν παιδάκι και επειδή της περίσσεψαν κάποιες ενέσεις γονιμότητας, τις χάρισε μέσω διαδικτύου. Με αφορμή την κίνηση αυτή, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση απευθυνόμενη σε όλους.

«Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού… Γι’αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο… κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει.

Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη – είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω νοιώσει πιο πλούσια απ’ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας!

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς

ΚΛΕΙΣΙΜΟ