Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για το πρόβλημα υγείας: «Ήρθε και με επηρέασε πάρα πολύ»

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για το πρόβλημα υγείας: «Ήρθε και με επηρέασε πάρα πολύ»

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν όντως πολλά μαζί».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και όταν το κα΄νει συνηθίζει αν μιλά κυρίως για τα επαγγελματικά του. Ωστόσο, ο τραγουδιστής των Onirama, αυτή τη φορά έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» που θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 19:10 στον Alpha Κύπρου και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν όντως πολλά μαζί, γιατί ήρθε κι ένα πρόβλημα υγείας σημαντικό για μένα που με επηρέασε πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή, ως πατέρας, οτιδήποτε μπορεί να στενοχωρήσει, να ενοχλήσει ή να αφορά στα παιδιά μου είναι κάτι που μπορεί να με επηρεάσει και να με ρίξει συναισθηματικά. Δεν είναι κακό να πέφτεις κάποια στιγμή, θεωρείς ότι είναι κάτι ίσως και απαραίτητο.

Νιώθω ότι αρχίζω και πατάω καλύτερα στα πόδια μου και βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες: τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον. Υπάρχουν στιγμές που επιλέγω τη μοναξιά μου συνειδητά και τη χρειάζομαι. Με τρομάζουν οι στιγμές που δεν θα την επιλέξω και θα είναι εκεί», λέει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου η Σίσσυ Χρηστίδου, η πρώην γυναίκα του με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, είχε αποκαλύψει και αυτή ότι περνά δύσκολες μέρες λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας δικού της ανθρώπου και ενδεχομένως να αναφερόταν σε
αυτό.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ