Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλάει για το πώς έχασε 20 κιλά και αποκαλύπτει: «Έπαθα παλινδρόμηση τρεις φορές , πήγα να “φύγω” στον ύπνο μου»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλάει για το πώς έχασε 20 κιλά και αποκαλύπτει: «Έπαθα παλινδρόμηση τρεις φορές , πήγα να “φύγω” στον ύπνο μου»

«Ή θα άλλαζα ζωή και θα έκοβα το φαγητό και το αλκοόλ ή θα το έκανε ο γιατρός»

Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου και αποκάλυψε πως έχασε 20 ολόκληρα κιλά και βελτίωσε την κατάσταση της υγείας του, ελαττώνοντας το φαγητό και κόβοντας τα ψωμιά και τις κακές διατροφικές συνήθειες.

«Εγώ μέχρι τα 18 μου είχα μια ισορροπημένη διατροφή, ζούσα σε μια οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο γινόταν νηστεία. Αυτό έκανε αποτοξίνωση κάτι που είναι της μόδας τώρα. Από τα 18 και μετά που μπήκα στην σχολή στη Θεσσαλονίκη και λόγω οικονομικών δυσχερειών, πήγα στο τυλιχτό για τρία χρόνια. Στο στρατό πήρα πολλά κιλά κατευθείαν και από τα 21 που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα.

Πριν δυο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από την ζωή μου και αυτό σιγά σιγά άρχισε να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι να μην τρώω μετά από ξενύχτι. Ή θα άλλαζα ζωή και θα έκοβα το φαγητό και το αλκοόλ ή θα το έκανε ο γιατρός. Έκανα συνέχεια εξετάσεις και είχα χοληστερίνη παντού και πάντα. Το στομάχι μου, έπαθα παλινδρόμηση τρεις φορές , πήγα να « φύγω» στον ύπνο μου και εκεί φοβήθηκα. Δεν ήταν ωραίο να φύγω από μια μακαρονάδα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, που φέτος τον  βλέπουμε στην σειρά «Αγγελική».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ