Πηνελόπη Πιτσούλη για Βάνα Μπάρμπα: «Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος»

Πηνελόπη Πιτσούλη για Βάνα Μπάρμπα: «Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος»

Η ηθοποιός παίρνει ξεκάθαρη θέση.

Η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε με τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και δεν δίστασε να τα «βάλει» με τη συνάδελφό της Βάνα Μπάρμπα που δημόσια τάσσεται υπέρ των ηθοποιών που έχουν καταγγελθεί για σεξουαλική και βίαιη κακοποίηση προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

«Ειδωλολάτρες υπήρχαν πάντα. Είναι δικαίωμα της να έχει είδωλα αυτούς τους ανθρώπους. Δεν αμφισβητεί κανείς το ταλέντο αυτών τον ανθρώπων, αλλά τις πράξεις τους. Ζούμε σε χώρα δημοκρατική και ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται κάποιους. Εγώ ως μάνα που έχω μία κόρη, ως γιαγιά που έχω δύο εγγονές και ως νύφη υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατήγγειλαν αυτές τις πράξεις. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν εμείς θα καταστρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους για Χ λόγους. Θα είμαι πάντα με το δίκιο του καταπιεσμένου, του προδομένου.

Δεν μπορώ να βγω να δηλώσω ότι θαυμάζω κάποιους ανθρώπους και είναι είδωλά μου, κάποιοι άνθρωποι που κατηγορούνται για πολύ κακές πράξεις. Όσο για την κ. Φιλιππίδη είναι πολύ λογικό να υπερασπιστεί τον άντρα της. Και εγώ είμαι 56 χρόνια παντρεμένη, αν κάνει κάτι ο Γιωργάκης μου, θα είμαι με το μέρος του Γιωργάκη. Όχι αν βιάσει καμία, τότε θα είμαι με όλους τους άλλους και θα τον δείρω.

 Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος! Δεν θα βάλουμε τη συνάδελφο Βάνα Μπάρμπα στο απυρόβλητο. Εάν πιστεύει αυτό που πιστεύει, να το κρατήσει για τον εαυτό της, γιατί είναι δικαίωμα της να υποστηρίζει αυτούς τους δύο κυρίους και να τους θαυμάζει. Μέχρι εκεί όμως. Τα πάσχοντα πρόσωπα θα νιώσουν πολύ άσχημα, όταν τα ακούσουν αυτά. Καλά έκαναν και τα κατήγγειλαν. Είμαστε όλοι με το μέρος αυτών των γυναικών», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ