Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: «Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της χρονιάς μου»

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: «Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα της χρονιάς μου»

Η απώλεια που τη σημάδεψε.

Μία πολύ δύσκολη ημερομηνία είναι για την Δανάη Μπάρκα η 27η Μαΐου, καθώς έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, τον άνθρωπο, που όπως η ίδια λέει, την μεγάλωσε. Μία απώλεια που δεν ξεπερνιέται και απλά συνηθίζεται.

Πριν έξι χρόνια ακριβώς έχασε τον  πολυαγαπημένο της παππού και σήμερα στέλνει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα γιατί θέλει «να μάθουν όλοι την αγάπη μας» .

Η ανάρτηση της παρουσιάστρια του Mega:

«6 χρόνια. Πριν 6 χρόνια ακριβώς σου άφησα το χέρι για 10 λεπτα, πήγα απέναντι στην πλατεία Μαβίλης να πάρω καφέ, γύρισα και δεν με άφησαν να μπω στο δωμάτιο γιατί σταμάτησες να αναπνέεις. 6 χρόνια και είναι τόσο μεγάλο ψέμα ότι «ξεπερνιέται» ο θάνατος. Καθόλου δεν Ξεπερνιέται, απλά συνηθίζεις. Συνήθισα να μην σε βλέπω στην πολυθρόνα σου, συνήθισα να μην λέω την λέξη «παππού», συνήθισα να μην ακούω να με φωνάζουν «ποντίκω», συνήθισα να μην μπαίνεις στο αμάξι να πάμε βόλτα, συνήθισα να μην ακούω στο σπίτι της γιαγιάς κάποιον να της λέει «Κλεοπάτρααα πάω για ψωμί», συνήθισα να μην πίνουμε ελληνικό καφέ μαζί.

Συνήθισα, αλλά ακόμα όταν σε σκέφτομαι θέλω να κλειστώ σ ένα δωμάτιο και να κλάψω ώρες για το ποσό μου λείπεις. 6 χρόνια, μιλάω συνέχεια για σένα για να μάθουν όλοι την αγάπη μας, για να θυμούνται όσοι έχουν παππού & γιαγιά να τους λένε ένα «σ’ αγαπώ» παραπάνω, για να δουν όλοι ποιος υπέροχος άνθρωπος με μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά και να ξέρουν την αγάπη μας Πως θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η μέρα η σημερινή. Σήμερα,είναι η χειρότερη μέρα της χρόνιας μου, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα… οι υπόλοιπες 364 μέρες ομως είναι υπέροχες γιατί υπήρξες / υπήρξαμε μαζι και ο,τι κι αν συμβεί οι μνήμες μου κι εγώ θα σε κρατάμε ζωντανό. Σ αγαπάω παππού ️ 6 χρόνια σ έχω παντού μαζι. Σε φωτογραφίες,στο κινητό, στο σπιτι, στα θέατρα, στα καμαρίνια, στο στουντιο, παντού… κυρίως στην καρδιά μου και στο μυαλό μου. Σαγαπω! Και ξέρω ότι μ αγαπάς κι εσυ! Υπενθύμιση: να αγαπαμε τους ανθρώπους μας, να τους χαιρόμαστε, να τους φροντίζουμε. Αυτό είναι η ζωή, η αγάπη».

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ