Ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ανθή Βούλγαρη: «Μού βγάζει θράσος και αυθάδεια»- Η αποστομωτική απάντησή της

Ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ανθή Βούλγαρη: «Μού βγάζει θράσος και αυθάδεια»- Η αποστομωτική απάντησή της

Νέα τηλεοπτική κόντρα.

«Σκληρούς» χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ανθή Βούλγαρη με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου η δημοσιογράφος εμφανίζεται να πειράζει τον συμπαρουσιαστή της Ιορδάνη Χασαπόπουλο για την αδυναμία του στο φαγητό.

«Νομίζω στην εποχή μας υπάρχουν κάποιες γενικεύσεις, κάποια κουφά που ακούς, κάποια στερεότυπα. Υπάρχει θράσος. Δηλαδή, βλέπω νέες παρουσιάστριες που τις βάζουν δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους της τηλεόρασης κι έχουν ένα θράσος. Βλέπαμε πριν την Ανθή Βούλγαρη. Θέλει λίγο πιο σεβασμό. “Ναι ξέρουμε τι τρως εσύ”! Κι εγώ έκανα ειδήσεις με τον Κωνσταντάρα όταν ήμουν πιτσιρικάς, στον πληθυντικό του μιλούσα. Άλλο είμαστε πολύ ωραία παρέα, άλλο γινόμαστε ίσα κι όμοια. Δεν γίνεται αυτό. Σε εμένα που είμαι τηλεθεατής μού βγάζει θράσος και αυθάδεια», σχολίασε ο Παπανώτας.

Ένα σχόλιο που η Ανθή Βούλγαρη δεν άφησε αναπάντητο…

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αυθάδεια = έλλειψη σεβασμού. Οικειότητα = χαλαρός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ πολύ γνωστών ή φίλων.

Μετά από έρευνα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη, κατέληξα πως αυτές οι δύο έννοιες δεν έχουν τίποτα κοινό. Βεβαίως επειδή δεν θέλω να στεναχωρώ κανέναν από την Παρασκευή που θα επιστρέψουμε στην εκπομπή θα φροντίσω να μιλάω στον Ιορδάνη στον πληθυντικό και θα τολμήσω να αστειευτώ ή να εκφράσω άποψη μετά από 20 χρόνια που θα έχω κλείσει 40 χρόνια στο επάγγελμα.

Φαντάζομαι πως τότε με τα γκρίζα μου μαλλιά θα δικαιούμαι τον τίτλο της έμπειρης και καταξιωμένης παρουσιάστριας.

Bέβαια μέχρι τότε ποιος ξέρει που θα με έχει βγάλει η ζωή, οπότε άλλαξα γνώμη. Λέω να συνεχίσω να ζω, να μιλάω, να χαίρομαι, να θυμώνω και γενικά να εκφράζομαι σαν ελεύθερος, αυθόρμητος άνθρωπος με όσους μαζί τους νιώθω Οικειότητα.

Με αγάπη, η αυθάδης Ανθή Βούλγαρη», το σχόλιό της στα social media.

Ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ανθή Βούλγαρη: «Μού βγάζει θράσος και αυθάδεια»- Η αποστομωτική απάντησή της

ΚΛΕΙΣΙΜΟ