Κλάματα με λυγμούς από την Κατερίνα Καινούργιου για τη Μαρία Ηλιάκη

Κλάματα με λυγμούς από την Κατερίνα Καινούργιου για τη Μαρία Ηλιάκη

Η παρεξήγηση που αποτελεί παρελθόν και η αποκάλυψη για τη δική της επιθυμία.

Ιδιαίτερα συγκινημένη και αποκαλυπτική ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια με αφορμή την πρώτη συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη, αφότου γέννησε μίλησε για τις μεταξύ τους σχέσεις αλλά και για τη δική της επιθυμία να γίνει μάνα.

«Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο δέθηκα πάρα πολύ. Επειδή με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ θέλει αυτό το παιδάκι κι επειδή είμαι κι εγώ σε μια φάση που μακάρι… Απλά συγκινούμαι…

Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Στο μυαλό μου όλον αυτόν τον καιρό, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω και ξαφνικά… Μιλάμε και μου έστειλε και μήνυμα «Πόσο όμορφα μιλάς για μένα», τη έστελνα συνέχεια, είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχει γίνει delete σε όλες τις άσχημες παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες», εξομολογήθηκε κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου. “Πόσο όμορφα μιλάς για εμένα” και συγκινήθηκα. Ξαφνικά σαν να έγιναν delete όλες οι άσχημες στιγμές. Θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες.

Είχαμε βιώσει τις δύσκολες στιγμές ο ένας του άλλου. Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ… Και λέω ρε παιδί μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει», είπε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε και την Κατερίνα αν προσπαθεί κι εκείνη να αποκτήσει παιδί και εκείνη απάντησε: «Όχι, απλώς είπα ότι μακάρι κάποια στιγμή ο θεός να με αξιώσει να αποκτήσω ένα παιδί».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ