Η Σοφία Βόσσου μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Έφτασα 37 κιλά. Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα»

Η Σοφία Βόσσου μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας: «Έφτασα 37 κιλά. Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα»

Μεγάλη περιπέτεια για την τραγουδίστρια.

Η Σοφία Βόσσου έδωσε συνέντευξη στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την εκπομπή «Σου Κου Family», όπου μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα το στομάχι μου, κάνουμε ένα χειρουργείο, πάει καλά και παθαίνει μία διάτρηση ξαφνικά. Αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω, με έθρεφαν με παρεντερικές. Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα. Θέλω να πω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου και την ομάδα του. Με στήριξαν. Ένα ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, στο παιδί μου.

Δεν σου κρύβω ότι έζησα στιγμές μεγάλου πόνου, αφόρητου. Εκεί λύγισα αλλά είπα όχι, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν συνεχώς και πήρα δύναμη. Τώρα είναι 51 κιλά και ανεβαίνω. Θέλω να φτάσω στα 57 που είναι τα φυσιολογικά μου.

Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ. Με συγκίνησαν. Ήταν η Ελένη Δήμου, η Κατερίνα Στανίση, η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Πέγκυ Ζήνα. Είναι σημαντικό πράγμα να εισπράττεις αγάπη.

Εισέπραξα πολλή μεγάλη αγάπη και πάρα πολύ μεγάλη κακία. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τόση κακία. Είναι τόσο ανεγκέφαλοι κάποιοι άνθρωποι που βλέπουν έναν άρρωστο άνθρωπο που δίνει τη μάχη του και λένε τέτοια πράγματα;».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ