Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τη γιαγιά του πέντε λεπτά πριν τον τελικό: συγκλονιστικό μήνυμά του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τη γιαγιά του πέντε λεπτά πριν τον τελικό: συγκλονιστικό μήνυμά του

«Αυτή είναι μια ημέρα που είναι εντελώς αφιερωμένη σε αυτήν και μόνο αυτήν.»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε έναν πολύ σκληρό αγώνα το απόγευμα της Κυριακής στο Roland Garros αποδεικνύοντας τις ικανότητές του και το μεγαλείο ψυχής του. Μπορεί ο Έλληνας αθλητής να έχασε αλλά κέρδισε τις καρδιές των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Την Δευτέρα το πρωί, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram έκανε γνωστό ότι πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα έφυγε από την ζωή η γιαγιά του.

«Στη ζωή δεν έχουν να κάνουν όλα με τη νίκη ή την ήττα. Έχουν να κάνουν με το να απολαμβάνεις κάθε στιγμή είτε είσαι μόνος σου είτε με άλλους. Το να ζεις μια ζωή χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν να μπω στο γήπεδο η πολυαγαπημένη μου γιαγιά έχασε τη μάχη με τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα η πίστη για τη ζωή και η θέληση της οποίας να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ανθρώπου που έχω γνωρίσει.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν στον κόσμο περισσότεροι άνθρωποι σαν εκείνη. Γιατί άνθρωποι σαν εκείνη σε κάνουν να είσαι ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα που είναι εντελώς αφιερωμένη σε αυτήν και μόνο αυτήν. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ