Αγνώριστος ο «Billy» από τη σειρά «Singles» εγκατέλειψε την Αθήνα και έχει κατάστημα με σουβενίρ στην Ύδρα! (εικόνα)

Αγνώριστος ο «Billy» από τη σειρά «Singles» εγκατέλειψε την Αθήνα και έχει κατάστημα με σουβενίρ στην Ύδρα! (εικόνα)

Άφησε μούσια και δεν θυμίζει με τίποτα τον αγαπημένο «Billy».

Μία από τις σειρές του Mega που κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και συνέχισε να προβάλλεται και μετέπειτα σε επαναλήψεις ήταν οι «Singles» με βασικούς πρωταγωνιστές τους: Μαρία Σολωμού, Σάννυ Χατζηαργύρη, Παναγιώτα Βλαντή, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Μάξιμο Μουμούρη, Αντώνη Φραγκάκη, Άρη Σερβετάλη και Σωκράτη Πατσίκα.

Ο τελευταίος που ενσάρκωνε τον αγαπημένο «Billy» μίλησε στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου και αποκάλυψε ότι τα καλοκαίρια τα περνάεις την Ύδρα, όπου διατηρεί κατάστημα με σουβενίρ σύγχρονων καλλιτεχνών.

Αγνώριστος ο «Billy» από τη σειρά «Singles» εγκατέλειψε την Αθήνα και έχει κατάστημα με σουβενίρ στην Ύδρα! (εικόνα)Αγνώριστος ο «Billy» από τη σειρά «Singles» εγκατέλειψε την Αθήνα και έχει κατάστημα με σουβενίρ στην Ύδρα! (εικόνα)

«Το ξεκίνησα για να περνάω όλο το καλοκαίρι μου εδώ πέρα και ζω εδώ πέρα γιατί στα 20 μέτρα βλέπω τη θάλασσα. Το πιο συγκινητικό είναι ότι με αναγνωρίζουν τα παιδιά που έχουν φύγει στο εξωτερικό και μου λένε πόσο το Singles αλλά και άλλες σειρές μου, τους συντροφεύουν και τους θυμίζουν μία παλιά Ελλάδα που νοσταλγούν».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ