Εριέττα Κούρκουλου: «Οι μέρες περνούν αργά και βασανιστικά για εμάς που προσπαθούμε για παιδί»

Εριέττα Κούρκουλου: «Οι μέρες περνούν αργά και βασανιστικά για εμάς που προσπαθούμε για παιδί»

Ένα  μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας.

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι μία γυναίκα με μεγάλη ενσυναίσθηση και μέσω του λογαριασμού της στο instagram δίνει το δικό της αγώνα για τα ζώα- άλλωστε είναι vegan- ενώ αρκετές φορές δίνει τις συμβουλές της μέσω προσωπικών αναφορών σε ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους, όπως οι κρίσεις πανικού.

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην προσπάθειά της μαζί με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη για να αποκτήσουν παιδί και στέλνει ένα συγκλονιστικό μήνυμα δύναμης που, όμως, αφήνει έντονο το σημάδι της αισιοδοξίας για όλους.

«Δύο εβδομάδες… 14 ημέρες. Πού θα πάει; θα περάσουν! Και όμως, για πολλούς από εμάς που προσπαθούμε καιρό για παιδάκι, οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αναμονής για την β – χοριακή και περνούν αργά και βασανιστικά. Γεννούν ανάμεικτα συναισθήματα, μεταξύ των οποίων είναι η προσμονή, η αισιοδοξία, η απαισιοδοξία, το άγχος, ο θυμός και η ευτυχία – συναισθήματα, που βιώνουμε πολλές φορές ταυτόχρονα.

Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης – τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο.

Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει!

Όμως μόλις αφεθείς λιγάκι, επανέρχονται εικόνες από όλες τις προηγούμενες φορές που απογοητεύτηκες και σε πιάνει φόβος, γιατί ξέρεις ότι η σημερινή αισιοδοξία πρέπει να είναι μετρημένη, σε περίπτωση που δεν έρθει το θαύμα… για ακόμη μια φορά. Προσπαθείς λοιπόν να κρατηθείς κάπου ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απεσιοδοξία, μέχρι που καταλαβαίνεις ότι εκεί ανάμεσα, βρίσκεται η αδιαφορία – την οποία είναι αδύνατο να ενστερνιστείς.

Ο κόσμος γύρω σου κυλάει κανονικά και ορισμένες στιγμές ευτυχώς, καταφέρνει να σε παρασύρει και να ξεχαστείς λιγάκι!

Κράτα αυτές τις στιγμές!

Θυμήσου ότι παρόλο που μπορεί να απέτυχε κάποια προηγούμενη προσπάθεια, δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα. Κάποια στιγμή οι 14 αυτές ημέρες, θα καταλήξουν σε ένα τηλεφώνημα που θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα.

Ελπίζω αυτό το τηλεφώνημα να έρθει σύντομα για όλους μας!»

ΚΛΕΙΣΙΜΟ