Η Καινούργιου απαντά δημόσια στην Καραβάτου: «Σταματήστε όλο αυτό που γίνεται, νιώθω πάρα πολύ άσχημα»

Η Καινούργιου απαντά δημόσια στην Καραβάτου: «Σταματήστε όλο αυτό που γίνεται, νιώθω πάρα πολύ άσχημα»

Η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για όσα ανέφερε η συνάδελφός της.

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά με τις περισσότερες εκπομπές να ετοιμάζονται να ρίξουν αυλαία, ενώ γίνονται διεργασίες για τη νέα, η οποία, όπως όλα δείχνουν θα έχει πολλές αλλαγές.

Το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες για μεγάλες αλλαγές στις πρωινές εκπομπές. Μεταξύ αυτών φημολογείται ότι η Κατερίνα Καινούργιου θα πάει στο Star στη θέση της Κατερίνας Καραβάτου. Φήμες που σχολίασε δεικτικά σήμερα μέσα από την « Φωλιά των Κου Κου» η παρουσιάστρια με αφορμή την υπόθεση του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ λέγοντας χαρακτηριστικά «όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά».

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου που ενημερώθηκε για τα όσα ειπώθηκαν,  θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε».

«Θέλω να πω κάτι, γιατί τώρα το διάβασα. Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Έβλεπα τώρα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη και είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι έρχεται κάποιος άλλος να σου πάρει τη δουλειά, ενώ έχεις συμφωνήσει και προφανώς υπονόησε κάποια πράγματα για όλη αυτή τη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό.

Επειδή λοιπόν αφορά και εμένα και ακούγονται πάρα πολλά για εμένα, ότι πάω στο Star, ότι θα πάρω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι παρακαλώ σταματήστε όλο αυτό που γίνεται γιατί κι εγώ νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Δεν μπορώ κάθε μέρα να βγαίνω και να το διαψεύδω. Είναι και πολύ άσχημο για τους παρουσιαστές που βρίσκονται σε αντίστοιχη ζώνη. Αυτή τη στιγμή είναι μια παρουσιάστρια που κάνει μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ακριβώς απέναντι από εμάς και ακούγεται όλο αυτό. Εγώ θέλω να το πω για να είμαι ξεκάθαρη, το είπα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έγινε κατανοητό. Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου. Το έχω υποστεί κι εγώ στο παρελθόν», ξεκαθάρισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ