Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο – Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός του

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο – Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός του

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του τραγουδιστή.

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο που έχασε ξαφνικά τον αδερφό του. Σύμφωνα με το τοπικό site της Λήμνου, limnosreport.gr, ο Κώστας Ρόκκος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας (21/6) στο Νοσοκομείο Λήμνου όπου μετέβη καθώς ένιωσε αδιαθεσία.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία δέκα χρόνια ζει και ο τραγουδιστής μόνιμα στη Λήμνο, τόπο καταγωγής τους.

Ο ξαφνικός του θάνατος έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, καθώς ο αδερφός του τραγουδιστή δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά πολλά χρόνια στο νησί, ενώ ασχολούνταν και με τα κοινά. και κοινωνική του δραστηριότητα.

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο – Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός του

Παλιότερα είχε ανοίξει ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο», στην συνέχεια μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα «στήσανε» το «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.

Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα.Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ