Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με ελαφρύ εγκεφαλικό, μεταφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.

Ο ηθοποιός είχε κάνει πρόσφατα το εμβόλιο κατά του κοροναϊού και γίνονται εξετάσεις για να φανεί αν η περιπέτεια αυτή που πέρασε οφείλεται σε παρενέργεια από τον εμβολιασμό του.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις, τότε θα μπορέσουμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου» έγραψε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Λάκης Λαζόπουλος

ΚΛΕΙΣΙΜΟ