Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά!

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά!

Η στιγμή που περίμενε η Πόπη Τσαπανίδου ήρθε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η κόρη της, Μαρίνα, έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που θα πάρει το όνομα Έκτορας. Η είδηση έγινε γνωστή από το site της, ipop.gr.

Πριν μία ημέρα, η δημοσιογράφος είχε κάνει μία ανάρτηση που δήλωνε ανυπόμονη για αυτή τη στιγμή και μιλούσε για όλους όσους δυστυχώς έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν να δουν τα παιδιά τους να γίνονται γονείς, τονίζοντας, όμως, ότι πάντα θα είναι εκεί να τα προσέχουν… Θυμίζουμε ότι η Πόπη Τσαπανίδου είχε χάσει τον σύζυγό της πολύ νωρίς, όταν η Μαρίνα ήταν μικρό παιδί και η ίδια έγκυος σε δίδυμα.

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία.

Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι.

Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ