Αμηχανία στην «Φωλιά των Κου Κου» με τον Χρήστο Πλαϊνη: «Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο»

Αμηχανία στην «Φωλιά των Κου Κου» με τον Χρήστο Πλαϊνη: «Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο»

Ένιωσε άβολα ο ηθοποιός και δεν το έκρυψε.

Ο Χρήστος Πλαϊνης ήταν ο βασικός καλεσμένος της εκπομπής « Στη Φωλιά των Κου Κου» με την  Κατερίνα Καραβάτου με τον ηθοποιό να καλείται μεταξύ άλλων να απαντήσει και σε ερωτήσεις για την αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ωστόσο, οι απαντήσεις του εξέπληξαν το πάνελ με αποτέλεσμα να τον κοιτούν άναυδοι και ο ηθοποιός να εκφράσει την αμηχανία του…

«Στο σπίτι δεν τις βλέπω τις Άγριες Μέλισσες! Την πρώτη χρονιά που ήταν αργά κοιμόμουν, δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς. Την δεύτερη χρονιά, πάλι, δεν έβλεπα» ανέφερε με το πάνελ να εκφράζει τις απορίες του και τον Χρήστο Πλαϊνη να διακόπτει λέγοντας «Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι… Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο! Ισχύει; Γιατί βλέπω μια απορία στα μάτια τεσσάρων ανθρώπων, να με κοιτάνε και να λένε τι κάνει αυτός ο τύπος».

Τότε, η παρουσιάστρια προσπάθησε να «μπαλώσει» τα πράγματα απολογούμενη «όταν βλέπεις μπροστά σου κάτι το οποίο είναι διαφορετικό προσπαθείς να το προσεγγίσεις και να το καταλάβεις λίγο καλύτερα. Με αυτή την έννοια».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ