Η Φαίη Σκορδά απαντά για πρώτη φορά on air αν είναι ξανά ζευγάρι με τον Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά απαντά για πρώτη φορά on air αν είναι ξανά ζευγάρι με τον Λιάγκα

Δεν δίστασε να απαντήσει μετά από ερώτηση της Μαρίνας Πατούλη.

Το τελευταίο καιρό, μετά τον χωρισμό της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο, φούντωσαν οι φήμες ότι είναι ξανά μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ συνδυάστηκε και με την επιστροφή του στην παρουσίαση της εκπομπής.

Την Παρασκευή το πρωί οι δυο τους ρωτήθηκαν ευθέως από την καλεσμένη τους Μαρίνα Πατούλη και η παρουσιάστρια ήταν ξεκάθαρη:

«Όντως έχει γραφτεί και να απαντήσουμε. Έχουμε μια επαγγελματική σχέση καθαρά. Δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι, για μένα, χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά -και για μένα τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου-, για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση που είναι πολύ δύσκολη, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί. Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Εάν υπήρχε έστω μία πιθανότητα να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Με πολύ μεγάλη ωριμότητα, μαζί, πήραμε αυτή την απόφαση και ήταν οριστική.

Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, ό,τι και να γίνει. Οπότε, όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν». Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν απάντησε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ