Αναστάσης Ροΐλός- Εριέττα Μανούρη: Οι αποκαλύψεις που έκαναν για τη σχέση τους!

Αναστάσης Ροΐλός- Εριέττα Μανούρη: Οι αποκαλύψεις που έκαναν για τη σχέση τους!

«Η μαμά μου τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ»

Η συνεργασία του Αναστάση Ροιλού  και της Εριέττας Μανούρη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά πλέον είναι αγαπημένοι και ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» που έκανε πρεμιέρα  στο θέατρο Λαμπέτη και μίλησαν στο « Happy Day» για αυτή τη συνεργασία τους αλλά και τη σχέση τους.

«Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με πολύ δικούς σου ανθρώπους . Η συνεργασία έτυχε, μας πρότειναν μαζί», είπε ο ηθοποιός, με την Εριέττα να συμπληρώνει  «είναι ασφάλεια γιατί με τον Αναστάση έχουμε μια πολύ δυνατή χημεία. Ξέρεις έχεις δυο μάτια απέναντί σου που ξέρεις ότι είστε μαζί και ότι γίνει λάθος θα το σώσουμε και ότι πάει σωστά θα το χαρούμε παρέα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό. Η μαμά μου πάντα γίνεται κολλητή με τους συντρόφους μου. Πάντα φταίει το παιδί, όχι οι άλλοι. Τον Αναστάση τον συμπαθεί πολύ».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ