Eπιστολή στα ΜΜΕ από τον Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του γιου τους

Eπιστολή στα ΜΜΕ από τον Βασίλη Κικίλια και τη Τζένη Μπαλατσινού για τη βάφτιση του γιου τους

Τι ζητούν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας το σαββατοκύριακο έχουν προγραμματίσει να κάνουν τη βάφτιση του γιου τους στο αγαπημένο τους νησί, την Πάτμο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, παρουσία μόνο συγγενών και ελάχιστων φίλων. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Αντώνιος-Παναγιώτης.

Ωστόσο, το ζευγάρι έστειλε επιστολή στα ΜΜΕ με την οποία τους ζητούν να μην καλύψουν την βάφτιση του γιου τους που θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο στην Πάτμο προκειμένου να αποφευχθεί οιοσδήποτε συνωστισμός.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κ.λπ., καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλον χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ