Γέννησε η γυναίκα του Ευτύχη Μπλέτσα: Η πρώτη φωτογραφία τους με τη νεογέννητη! (εικόνα)

Γέννησε η γυναίκα του Ευτύχη Μπλέτσα: Η πρώτη φωτογραφία τους με τη νεογέννητη! (εικόνα)

«Γίναμε 4!».

Πατέρας έγινε για δεύτερη φορά ο Ευτύχης Μπλέτσας, καθώς η σύζυγός του, Ηλέκτρα Αστέρη, έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.  Το ζευγάρι μοιράστηκε την χαρά του με τους φίλους του δημοσιεύοντας και την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας τους.

«Ήρθε και η δεύτερη! Γίναμε 4!!! Αγαπη μου @electra_asteri είσαι η ηρωίδα μου. Ευχαριστώ για όλα», το μήνυμα του παρουσιαστή.

«Το δεύτερο θαύμα της ζωής μου. Ήρθες και μας έφερες δύναμη, φως και ευτυχία. Μωρό μου καλωσόρισες. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον ερχομό σου. Δεν μπορώ να περιγράψω την εμπειρία τοκετού που είχα σήμερα.

Ευχαριστώ τον εκπληκτικό γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου που έκανε τη γέννα μου έτσι όπως την είχα φανταστεί. Ευχαριστώ την υπέροχη μαία μου Λίλιαν για τη στοργή και τη φροντίδα της. Ευχαριστώ τον Άγιο Λουκά και το προσωπικό του για την ευγενική συμπεριφορά.

Αγάπη μου, τώρα αρχίζουν τα ωραία. Γίναμε τρεις γυναίκες και θα σε τρελάνουμε. Πάμε για τάντεμ  τώρα», έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ