Ναταλία Γερμανού: Η ενόχλησή της με θέμα της εκπομπής της Τσολάκη και το καυστικό σχόλιό της!

Ναταλία Γερμανού: Η ενόχλησή της με θέμα της εκπομπής της Τσολάκη και το καυστικό σχόλιό της!

Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού, μέσω Twitter, στα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του OPEN  «Καλοκαίρι# Not».

Συγκεκριμένα η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στη νέα συνεργασία της Δέσποινας Καμπούρη με το «Πάμε Δανάη», λέγοντας πως είναι μια ιδανική επιλογή για την εκπομπή της Δανάη Μπάρκα από την στιγμή που είναι μητέρα, οπότε γνωρίζει και καλύτερα τα θέματα μητρότητας.

Τα εν λόγω σχόλια έφεραν σε έξαλλη κατάσταση την Ναταλία Γερμανού και τοποθετήθηκε με μια αιχμηρή ανάρτηση. «Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση , να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το Καλοκαίρι # Not, η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα. Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus», έγραψε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

Με τον συνεργάτη της εκπομπής  Λάμπρο Κωνσταντάρα να απαντάει άμεσα «πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ