Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της και συγκλονίζει

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της και συγκλονίζει

Η παρουσιάστρια περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο την περιπέτεια της οικογένειάς της.

Μέσα από το κανάλι της στο You Tube η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει πρόσωπο της οικογένειά της και συγκεκριμένα η μητέρα της, η οποία έχει διαγνωστεί από τον χειμώνα με λευχαιμία. Αρκετές φορές, πιο πριν, είχε αναφέρει ότι περνούσε δύσκολες καταστάσεις και δεν ήταν στα καλύτερά της, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η οικογένειά της «χτυπήθηκε» και από τον κορωνοϊό.

«Πρώτη Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έχω μάθει πάρα πολλά γι’ αυτή την ασθένεια πια (…) μίλησα με γιατρούς, μίλησα με ειδικούς. Από κει και πέρα ξεκινήσαμε μία πολύ μεγάλη μάχη και γενναία από τη μαμά μου. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ, στην αιματολογική κλινική του “Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες μέρες. Κάποιες είναι καλύτερες, κάποιες λιγότερο καλές.

Οι πρώτες αντιδράσεις είναι σοκαριστικές, δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και βαριά. Παρ’ όλα αυτά είμαστε μια δεμένη, δυνατή οικογένεια και αισιόδοξη από τη φύση μας. Οπότε, τα βάλαμε κάτω, σηκώσαμε μανίκια και είπαμε πάμε να παλέψουμε με αυτό το τέρας»  αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, εξηγώντας ότι ουσιαστικά πρόκειται για καρκίνο στο αίμα και στο μυελό και ότι η μόνη θεραπεία που υπάρχει είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι κάποια στιγμή η μητέρα της νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική όπου κόλλησε κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να το μεταφέρει και στον πατέρα της.

«Στην πορεία ο πατέρας μου άρχισε να το περνάει αρκετά βαριά και μπήκε στο ΑΧΕΠΑ. Ο μπαμπάς μου έμεινε αρκετά μέσα, νοσηλεύτηκε, χρειάστηκε υποστήριξη με οξυγόνο και τελικά τα κατάφερε, βγήκε νικητής και επέστρεψαν στο σπίτι», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ