Περιπέτεια υγείας για τον Γιώργο Γάλλο- Η 15νθήμερη απουσία από την παράσταση

Περιπέτεια υγείας για τον Γιώργο Γάλλο- Η 15νθήμερη απουσία από την παράσταση

«Η περιπέτεια τελείωσε

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε αποκάλυψε ο Γιώργος Γάλλος. Ο ηθοποιός τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες απουσίαζε από την παράσταση «1821 – Η Επιθεώρηση» των Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά, στην οποία συμμετείχε, χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες.

Ωστόσο, ο «Μιλτιάδης» από τις «Άγριες Μέλισσες», ξεπέρασε το πρόβλημα, που από τα συμφραζόμενα συμπεραίνουμε ότι είχε βγει θετικός στον κορωνοϊό, και πλέον επιστρέφει κανονικά για την τελευταία εβδομάδα της παράστασης.

«Η περιπέτεια τελείωσε! Μετά από καραντίνα, συμπτώματα και αποθεραπεία.. επιστρέφω την τελευταία εβδομάδα, στην παράστασή μας: «The 1821- η επιθεώρηση» σκ. Δ. Καραντζά και μουσική Φ. Δεληβοριά.

20/7 και 21/7 Κηποθέατρο Παπάγου

23/7, 24/7 και 25/7 Βεάκειο Θέατρο», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα υγείας.

Άλλωστε, και η ανακοίνωση από την παραγωγή της παράστασης είναι χαρακτηριστική:

«Ο Γιώργος Γάλλος, “σιδερένιος” και πάλι, μετά την επιβεβλημένη καραντίνα και όλα εκείνα -τα απαραίτητα- που επιτάσσουν οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε, είναι και πάλι κοντά μας για τις τελευταίες παραστάσεις του «1821 – Η Επιθεώρηση».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ