Ευαγγελία Μουμούρη: «Έπαθα σοκ όταν βρήκα τον πατέρα μου νεκρό. Δεν θυμόμουν το όνομά του»

Ευαγγελία Μουμούρη: «Έπαθα σοκ όταν βρήκα τον πατέρα μου νεκρό. Δεν θυμόμουν το όνομά του»

Στην εκπομπή «Alpha Παντού» και την Βίκυ Χαντζή μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την στιγμή που σημάδεψε τη ζωή της. Ήταν η μέρα που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

«Ένιωσα απελπισμένη όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τον βρήκα εγώ. Δεν ήξερα το όνομά μου, δεν ήξερα να πάρω ένα τηλέφωνο να πω ελάτε εδώ, την διεύθυνση δεν την ήξερα, δεν τη θυμόμουν. Εκεί ένιωσα απελπισμένη. Μετά από χρόνια λέω ότι αυτό ήταν το δώρο. Ο πατέρας μου έζησε τη δική του ζωή, μου έχει δώσει ότι καλύτερο είχε, ότι χειρότερο, τα στραβά του, τα καλά του και τώρα μου έχει μείνει η μνήμη του και τα καλά του. Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα γι’ αυτό κάνω θέατρο και του τα λέω κάθε μέρα», ανέφερε η ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση της με την κόρη του σύζυγού της- έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης- με την οποία όπως η ίδια λέει βιώνει την μητρότητα μαζί της, αφού την γνώρισε όταν ήταν 10 ετών.

«Τη γνώρισα 10 χρόνων! Είναι δύσκολο. Πρέπει να δουλέψεις την εμπιστοσύνη και την αγάπη απέναντι σε ένα άτομο ξεχωριστό ου δεν είναι κομμάτι του συντρόφου σου, είναι ξεχωριστό άτομο, το οποίο μεγαλώνει με τις δυσκολίες της προεφηβείας, της εφηβείας με το πώς εσύ είσαι απέναντι σε αυτή. Φτιάχνω μια σχέση που δεν υπήρχε πουθενά στα χαρτιά. Είναι μια σχέση η οποία δουλεύεται καθημερινά, την οποία θέλουμε και οι τρεις να την δουλεύουμε και φτιάχνουμε αυτή την οικογένεια», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ