Στις φυλακές Τριπόλης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν θα το αντέξω»

Στις φυλακές Τριπόλης οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν θα το αντέξω»

Εκδόθηκε το φυλακιστήριο και ο κατηγορούμενος ηθοποιός  θα οδηγηθεί απευθείας από τη ΓΑΔΑ στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης.

Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα της Τρίτης ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία βιασμού και για δύο κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συναδέλφων του, οι οποίες των κατήγγειλαν.

Ο 57χρονος ηθοποιός κατά την απολογία του, αν και αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίες διέταξαν να προφυλακιστεί και οδηγείται στις φυλακές της Τρίπλης, όπου κρατούνται οι φυλακισμένοι για σεξουαλικής φύσης εγκλήματα.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν άκουσε την απόφαση φέρεται να είπε: «Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω! Πώς είναι δυνατόν; Δεν το περίμενα αυτό που μου κάνατε. Θα αυτοκτονήσω! Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω. Δεν θα το αντέξω».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ηθοποιός έχει κάνει συμφωνία με την σύζυγό του, να πάρει τον γιο τους και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ