Η κόντρα Φιλιππίδη- Μπουσουλόπουλου πριν 9 χρόνια, η «εξαφάνιση» του νεαρού ηθοποιού και η διευκρίνιση…

Η κόντρα Φιλιππίδη- Μπουσουλόπουλου πριν 9 χρόνια, η «εξαφάνιση» του νεαρού ηθοποιού και η διευκρίνιση…

Η αλαζονεία του «φτασμένου» ηθοποιού  on air και η τυχαία «εξαφάνιση του νεαρού τότε συναδέλφου του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Πριν 9 χρόνια είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση ανάμεσα στο Πέτρο Μπουσουλόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή μια απάντηση που είχε δώσει ο νεαρός ηθοποιός σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, στο πρωινό του MEGA, για το ποιους θεωρεί τους 3 καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος αναφέρθηκε σε 3 συναδέλφους του λέγοντας ότι είναι πιο κοντά στην ηλικία του, αφήνοντας έξω τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Μπέζο, οι οποίοι τον είχαν βοηθήσει στο ξεκίνημά του. Την επόμενη μέρα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή, ο Φιλιππίδης είχε απαντήσει οργισμένος στο Μπουσουλόπουλο, λέγοντας μεταξύ άλλων : «Το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δυο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Πολλοί θεώρησαν ότι δεν ήταν τυχαία η μετέπειτα εξαφάνιση του πολλά υποσχόμενου τότε νεαρού ηθοποιού από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τη συνέδεσαν με τη διαμάχη αυτή, ότι  ουσιαστικά έκλεισαν όλες οι πόρτες, με αποτέλεσμα να μετακομίσει στη Ρόδο και να ανοίξει ένα εργαστήρι υποκριτικής.

Μετά από λίγα χρόνια σε μια συνέντευξή του είχε δηλώσει:«Δεν είχα καμία πρόταση. Από κει και πέρα διάλεξα ένα δρόμο να πάρω και χάθηκα. Έφυγα για Ρόδο. Μετά ξαναήρθα, ξαναέφυγα και αν δεν είσαι στη πιάτσα λένε, δεν είναι εδώ».

Ωστόσο, επειδή η κόντρα αυτή επανήλθε στο προσκήνιο ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος με ανάρτησή του στο facebook ξεκαθαρίζει ότι δεν αυτό δεν ισχύει και ότι ήταν καθαρά δική του επιλογή.

Η ανάρτησή του:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ