Η Αθηναΐς Νέγκα δείχνει ανοιχτά τα σημάδια της λεύκης πάνω της: «Δεν κολλάει, δεν πονάει, αλλά…»

Η Αθηναΐς Νέγκα δείχνει ανοιχτά τα σημάδια της λεύκης πάνω της: «Δεν κολλάει, δεν πονάει, αλλά…»

Ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι καιροί άλλαξαν και πλέον δεν ντρεπόμαστε για εμάς και ό,τι «κουβαλάμε».

Πριν αρκετό καιρό η Αθηναΐς Νέγκα είχε αποκαλύψει ότι πάσχει από λεύκη, ανεβάζοντας, μία φωτογραφία της, όπου φαίνονταν τα σημάδια που έχει στο χέρι της.

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα αφιέρωμα της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για το body shaming ανέβασε ξανά μία φωτογραφία της με τα σημάδια της λεύκης να φαίνονται και μίλησε ξανά για την αυτοάνοση πάθησή της

«Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω, καθώς είναι αρκετά κοινή, αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα για αυτή.

Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει, αλλά δε νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους, μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων.

Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση που έκαναν πρεμιέρα αυτές τις μέρες, αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post», έγραψε στη λεζάντα η Αθηναΐς.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ