Χιου Τζάκμαν: Η μάχη με τον καρκίνο του δέρματος και η νέα βιοψία -«Να φοράτε αντηλιακό»

Χιου Τζάκμαν: Η μάχη με τον καρκίνο του δέρματος και η νέα βιοψία -«Να φοράτε αντηλιακό»

Ο ηθοποιός έχει ήδη νικήσει τον καρκίνο μία φορά.

Ο Χιου Τζάκμαν πριν λίγα χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπος με τον καρκίνο του δέρματος και υποβλήθηκε σε θεραπείας. Ο Αυστραλός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ζητούσε επίμονα από όλους μας να φροντίζουμε το δέρμα μας και να φοράμε αντηλιακό.

«Σας παρακαλώ να κάνετε συχνά ελέγχους στο δέρμα, μην νομίζετε ότι δεν θα συμβεί σε εσάς και, πάνω απ ‘όλα, φορέστε αντηλιακό», προέτρεψε τους ακολούθους του.

Πριν λίγες μέρες με ανάρτησή του στο instagram ενημέρωσε τους ακολούθους του για ένα νέο εύρημα που ανησύχησε τους γιατρούς του και είχε υποβληθεί σε βιοψία δέρματος από τη μύτη, ενώ σήμερα αποκάλυψε ότι η τελευταία διάγνωση στο δέρμα του ήταν «ασαφής», προσθέτοντας ότι οι γιατροί «δεν ανησυχούν τόσο».

«Πρώτον σας ευχαριστώ όλους, για την απίστευτη υποστήριξή σας, έλαβα τόση αγάπη μετά και τη βιοψία που μόλις έκανα. Υποσχέθηκα ότι θα σας κρατούσα ενήμερους. Στην πραγματικότητα κάτι επέστρεψε στο δέρμα μου αλλά επειδή θα ξεκινήσω τα γυρίσματα για τη νέα μου ταινία δεν θέλαμε να πάμε πολύ βαθιά. Οι γιατροί δεν ανησυχούν τόσο πολύ. Αυτό που… επέστρεψε τους κάνει να μην ανησυχούν τόσο, οπότε αν πρόκειται για ένα βασικοκυτταρικό καρκίνωμα δεν απειλεί πραγματικά αλλά είναι κάτι που πρέπει να φροντίσουμε», ανέφερε.