Άννα Φόνσου: «Ο βαφτισιμιός μου, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος βασανίζεται»

Άννα Φόνσου: «Ο βαφτισιμιός μου, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος βασανίζεται»

Tο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γιος του ηθοποιού λόγω του επιθέτου του.

Η Άννα Φόνσου  βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Καλοκαίρι Not» στο OPEN με την Ελένη Τσολάκη και ήταν καταιγιστική. Μίλησε για όλα όσα λέγονται για το «Σπίτι του Ηθοποιού» και τους ανεμβολίαστους, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη λόγω του επιθέτου του.

«Είμαστε δομή με κανόνες. Μας στείλανε από το υπουργείο ένα χαρτί για να εμβολιαστούν όσοι μένουν εκεί αλλά είναι δικό τους πρόβλημα να μην μένουν εκεί αν δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Υπάρχουν δύο που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αν δεν θες δεν θα κάθεσαι στο “Σπίτι του Ηθοποιού” και να υπάρχει ο κίνδυνος να κολλήσεις τους υπόλοιπους. Και δομή να μην ήταν πάλι δεν είναι σωστό. Όσοι δεν εμβολιαστούν, δεν θα μείνουν στο “Σπίτι του Ηθοποιού”. Λυπάμαι πολύ αλλά είναι νομικό το θέμα» ανέφερε για το θέμα των ανεμβολίαστων ηθοποιών και το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Τέλος, σε ερώτηση πως θα αντιδρούσε αν η εγγονή της ήθελε να γίνει ηθοποιός και να πάρει το επώνυμο της απάντησε: «Μπορεί έτσι και να τις έκλειναν πόρτες γιατί καμιά φορά έχουμε την εντύπωση ότι το παιδί ενός διάσημου ηθοποιού «χρησιμοποιεί» το όνομα. Το έχω δει και από τον βαφτισιμιό μου, τον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος βασανίζεται γιατί έχει του κόσμου τα προσόντα και το παιδί βασανίζεται που είναι «του Ανδρέα ο γιος». Ένα ταλαντούχο άτομο, κάνει πολλά πράγματα και όμως δεν έχει δουλειά».

Δείτε το βίντεο στο 13:40:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ