Το σοκ με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη και οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε

Το σοκ με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Φιλιππίδη και οι αντιδράσεις που ξεσήκωσε

Η ηθοποιός προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Σάλος έχει ξεσπάσει από το σαββατοκύριακο με την συνέντευξη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου «Χαμογέλα και πάλι». Η ηθοποιός, αν και διευκρίνισε ότι είναι κατά της κακοποίησης, υπερασπίστηκε τον ηθοποιό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά… Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Τι άλλο να κάνουμε, να τον κρεμάσουμε; Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι… Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα;».

Φαίη Σκορδά: “Τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου;”

Αυτή η θέση της επικρίθηκε από το σύνολο των τηλεθεατών αλλά και των ανθρώπων της τηλεόρασης. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την έκπληξή της στην εκπομπή «Πρωινό» για αυτές τις δηλώσεις, ενώ και οι καλεσμένοι Βάσια Παναγοπούλου και Κώστας Αρζόγλου πήραν ξεκάθαρη θέση. Η ηθοποιός και παραγωγός είπε ότι είναι σοκαριστικές οι δηλώσεις της και ότι θα πρέπει να βγει να ανακαλέσει αν έχουν παρερμηνευθεί.

«Το θέμα για μένα πια είναι τι έπαθε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, συγγνώμη που το λέω έτσι απλά. Τι έπαθε; Δεν έγινε συγκεκριμένη ερώτηση, ήθελε μόνη της να το πάει εκεί. ήθελε μόνη της να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για μένα εκεί είναι η ουσία. Βγήκε να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη και να πει «τι θα κάνουμε παιδιά, θα τον κρεμάσουμε κιόλας»;», είπε η Φαίη Σκορδά.

Σπύρος Μπιμπίλας: «Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο»

Την Κυριακή είχε σχολιάσει τη θέση αυτή και ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου των Ηθοποιών στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» λέγοντας:

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί είναι εκείνοι που μπορούν να πουν κάτι. Εγώ θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκεφτούν πριν μιλήσουν γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει τη θέση της και αν μπερδεύτηκε με τον τρόπο που τα είπε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ