Μοντέλο με την κοκαΐνη: «Με κατέστρεψε» φώναζε για τον σύντροφό της

Μοντέλο με την κοκαΐνη: «Με κατέστρεψε» φώναζε για τον σύντροφό της

Ο γάμος τους ήταν  προγραμματισμένος για τις 15 Οκτωβρίου.

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη κατηγορούμενη πρώην παίκτρια reality και γνωστό μοντέλο στην απολογία της αλλά και στο απολογητικό της υπόμνημα.

Μάλιστα, στο άκουσμα της απόφασης προσωρινής της κράτησης ξέσπασε, φωνάζοντας: «Με κατέστρεψε!».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της υποστήριξε ότι πολύ συχνά είχε καυγάδες με τον 32χρονο προτρέποντάς τον να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, παρά τους συχνούς διαξιφισμούς το ζευγάρι φέρεται να είχε προγραμματίσει να παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου 2021.

Ο δικηγόρος της 29χρονης, Παντελής Κοκοτός τόνισε πως «η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση.

Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση».

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη «ξεφορτώθηκε» ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορός της ανέφερε: «η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί».

Τι λέει ο δικηγόρος του 32χρονου πρώην ποδοσφαιριστή

Όσον αφορά τον 32χρονο πρώην ποδοσφαιριστή ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος δήλωσε: “Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση».

Προφυλακιστέοι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια ο 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη σύντροφός του μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, που κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ